Garn

Garn hos Ulla Garn og Broderi

Garn hos Ulla Garn og Broderi

Garn hos Ulla Garn og Broderi AS. Vi har vært en av Norges ledende forhandlere av garn og tilbehør i over 25 år. Vi har et av landets største utvalg av garn i butikk og på nett. Vi er en spesialforretning innen strikkegarn, heklegarn, broderi og sy-tilbehør.

Garn til alle typer håndarbeid

Vi fører de fleste kjente og populære kvalitetsmerker innen garn, broderi og sy-tilbehør. Vi har levert håndarbeid i de mange hjem i over 25 år og har i tillegg til nettbutikk, en av Norges største fysiske butikker i Drammen.

Ulla Garn og Broderi

– har distriktets største utvalg av sy-tilbehør og er en av Norges største innen knapper. Butikken er ca 300 m2, med utvalg til håndarbeid, broderier, diamond paintings og tilbehør fra de fleste store leverandører primært i nordenrund men også ellers det lille ekstra fra andre verdensdeler. Vi er stadig på utkikk etter spennende produkter fra mindre leverandører, for å ha noe unikt og annerledes en det du finner hos alle andre.

Strikke plagg med personlig stil

De ulike kvalitetene brukes til å strikke plagg og interiørartikler etter egent ønske, inspirasjon og fantasi. Vi har et stort utvalg av helnorske ullgarn samt Alpakka, silke, mohair, merinoull og mye mer som vi selv importerer eller handler via våre leverandører.

Garn, produkter og utvalg

Vi er genuint opptatt av strikking, brodering og annet håndarbeid.

Våre garnkvaliteter har vi delt opp i ulike kategorier: Norske garn, babygarn, Garn egnet til toving , effektgarn , sokkegarn, superwash og tweed. Vi har også et stort utvalg av heklegarn , heklenåler og hekletilbehør.

Se alle våre garn og strikkepakker for inspirasjon til ditt neste strikkeprosjekt. Ta kontakt med oss om du har spørsmål om garn eller om du har andre produkt spørsmål. Ta også kontakt om du trenger veiledning til ditt neste strikke, hekle eller broderingsprosjekt.

VÅRT UTVALG AV

EFFEKTGARN

Effektgarn er viktig om man ønsker det lille ekstra til plaggene! Alt fra håndfargede eksklusivere kvaliteter, perler, paljetter, glitter osv. Kanskje er man ute etter en effekt i selve tråden/spinningen?
Vi er stadig på jakt etter det lille ekstra som du ikke får hos alle andre. Kanskje ønsker du hele plagget strikket i effektfulle garn? kanskje bare kantene? En dæsj her og en dæsj der? eller striper? Valgene er mange og det er bare fantasien som stopper deg. – Vi er her for å hjelpe og veilede deg til å finne det som passer deg og din idé.

 

VÅRT UTVALG AV

BRODERINGSGARN

Vi fører fult sortiment av Anchor ull brodergarn og DMC Mouline bomulls-brodergarn. Vi har hele 7 ulike serier i Mouline Brodergarn; Satin, Mouline, Variations, Etoile, Coloris, Matallic, og  Color. Brodering blir så gøy med de ulike effektene i garnene! Spesielt kult er det med flere farger eller glitter til geriljabroderi.

VÅRT UTVALG AV

SUPERWASH

Superwash er en kjemisk behandling som gjøres med garnene for at de skal tåle maskinvask. Det består av at det blir lagt en tynn hinne med mikroplast rund garnet. Behandlingen gjør også garnene mykere enn ubehandlet ull. Superwash er svært populært til barnestrikk av den enkle grunn at det er mykere og tåler med vask. Du har kanskje også hørt at ull er selvrensende? Det du skal huske på med superwash er at denne behandlinger reduserer ullens naturlige egenskaper.

I disse tider da fokuset er stort på mikroplast, kan vi ut i fra tall fortelle at mengden mikroplast som kommer fra Superwash ullgarn er forsvinnende liten. Av all tekstil som produseres i verden utgjør all ull samlet 1,5%. Under halvparten av dette er Superwash garn til strikke og klesproduksjon.

Superwash er ett godt alternativ til deg som ikke er ømfintlig for kløe og litt kjapp med klesvasken.

VÅRT UTVALG AV

TWEED

Tweed garn gir ett effektfullt uttrykk samtidig som det blir en jevn og rustikk look. Tweed passer til alle mulige plagg og finnes i flere tykkelser. Rowan er spesielt kjent for sine høykvalitets tweed-garn.

Relaterte Innlegg