Strikking

Strikk sommerens it-veske

Er du på jakt etter ditt neste strikkeprosjekt? Hjemmestrikkede vesker er i vinden som aldri før! Stella Purse har plass til det du trenger, passer til ethvert antrekk – og best av alt, du kan strikke den på en dag.

Sommerens it-veske er liten og søt, med en unik heklet hank. Den er enkel å strikke, og rommer det du trenger på farten. Stella Purse strikkes i Tykk Line, som består av 53 % bomull, 33 % viskose og 14 % lin. Et mykt garn som gir myke og svale plagg! Blandingen i dette garnet gjør at du får en slitesterk kvalitet som likevel ser ut som lin.

Farger som roper sommer

Tykk Line garn har stort fargeutvalg, med alt fra duse og klassiske toner til fargesprakende rosa. Vesken på bildet er strikket i fargen 8236 Jelly bean green, en skikkelig sommerfarge som setter prikken over i’en på sommerantrekket.

Gavestrikk og egostrikk

Siden Stella Purse kan strikkes på en kveld kan du unne deg flere fargevarianter. I tillegg egner den seg godt som vertinnegave eller noen du vil gi litt ekstra oppmerksomhet til.

Vesken strikkes først fra bunnen, deretter strikkes det opp masker langs alle sidene på bunnen. Videre strikkes vesken rundt i glattstrikk, før det avsluttes med en i-cord kant. Hankene hekles med 3 tråder til en rumensk snor (romanian cord).

God sommerstrikk!

Relaterte Innlegg