Refleks

Bli synlig i høstmørket med refleksgarn & refleks Tassle

refleksgarn og refleks tassle

Høsten er her og mørket kommer snikende på. Om du vil være sikker på at du skal synes i mørket kan du strikke en genser i en ullmiks med refleksgarn, bruke en refleks-dusk på lua, eller sy på refleksknapper. Med refleks Tassle på vesken er du i tillegg stilsikker og synlig med refleks.

Creative refleksgarn fra Rico design

Bli sett i mørket med tykt og deilig refleksgarn. Creative refleksgarn er et garn fra Rico design i en blanding av akryl, refleks og ull. Bruk det i hele plagg eller bare som en vrangbord eller dusk i lua.

Velg mellom alle de fine fargene i enten ensfarget eller flerfarget. Dette garnet har vi i 30 ulike farger og du blir garantert synlig i mørket.

Refleks Tassle

Refleks Tassle er en obligatorisk lagervare for oss på vinterstid. Vi har solgt hundrevis av disse, og har bare gode tilbakemeldinger. Refleks Tassle er den perfekte gave nå i mørketiden.

Refleks-dusk med garn fra Hillesvåg.

Garnet i denne dusken heter ASK og kommer fra Hillesvåg Ullvarefabrikk AS. 100% norsk ull. Vi har tilført SeeME Refleksgarn slik at dusken har reflekterende effekt når du er ute i mørket.

Se hele utvalget av refleksartikler her

Relaterte Innlegg