Spesialbutikken med sjel og fagkunnskap

I hjertet av Drammen finner du Ulla garn & broderi. 300 m2 med ren lykke, dersom du spør oss. Vi er en spesialforretning i strikke- og heklegarn, sy-tilbehør og broderi, med ansatte som brenner for faget. Vi er opptatt av å tilby et rikholdig utvalg, stødig fagkunnskap og god kvalitet.

Vi har distriktets største utvalg av sy-tilbehør og er en av Norges største innen knapper. Butikken vår er fylt med garn, broderier og sy-tilbehør fra de største Norske, Svenske og Danske leverandørene. Vi er stadig på utkikk etter spennende garn fra mindre leverandører, for å kunne tilby våre kunder noe unikt og annerledes en det du finner hos alle andre.

Familiebedrift

25. august 1995 åpnet Ulla dørene for første gang. To strikkeglade damer fulgte drømmen om å gjøre noe nytt og spennende, og resultatet ble Ulla garn & broderi i Torvhallen i Drammen. Nå har Ulla utviklet seg til å bli en familiebedrift i Sankt Olavsgate – drevet av mor og datter, Jorunn og Elin Bø.

«Fordelen vår som mor og datter er at Elin tør å sette meg på plass. I tillegg er det en enorm styrke å være to forskjellige generasjoner. Våre kunder er både barnebarn og oldemor, og aldersgapet er med på å utfylle hverandre når det kommer til kompetanse og interessefelt. På den måten får kunden den beste veiledningen og hjelpen.»

Ulla_butikk-7

Kvalitet og kompetanse

Vi har lang erfaring og bred kompetanse. Vår fordel er at våre medarbeidere dekker en alder fra 16-55, hvor samtlige er lidenskapelig opptatt av strikking og håndarbeid, med forskjellige stiler og interesser som utfyller hverandre. Vi setter kunden i fokus, og er like opptatt av at alle som handler hos oss skal være like fornøyde når de går ut av døren, som når de starter med prosjektet. Derfor setter vi oss inn i hver enkelt kunde, og veileder på deres kompetansenivå.

Leverandører

Våre leverandører står for god kvalitet og er vel ansett innen bransjen. Vi ønsker å være en pioner på trender, og er stadig på utkikk etter litt annerledes produkter som gir det lille ekstra. Derfor er vi alltid på jakt etter leverandører som gir oss den bredden vi ønsker.

La deg inspirere

I butikken vår er det hyggelig atmosfære, og hyllevis med garn i alle mulige farger. Hver garnsort har fra 10 og mindre til over 100 fargevarianter, og vi har som mål at du skal bli inspirert selv om du ikke riktig vet hva du vil lage. Vi liker å kalle det en godtebutikk for strikkere. I tillegg til stort vareutvalg har vi også et stort lager, som sørger for at du aldri kommer til tomme hyller. Besøk oss i Drammen og kos deg med utvalget.

Er du på jakt etter nye strikkeprosjekter har vi egen avdeling i butikken med oppskriftspermer i oppskriftsbaren vår. Vi kan hjelpe deg med å finne prosjekter tilpasset dine ferdigheter, og garntypene som passer ditt behov.

Velkommen til Ulla!

Ulla_butikk-10

Kontaktinformasjon

Sankt Olavs gate 2
3017 Drammen

+47 32 89 00 58
kundeservice@ullagarn.no
974 802 236 MVA

Åpningstider

Mandag-fredag: 08.00-18.00
Lørdag: 09.00-16.00