Garn, Hekling

Hekling i sommersola

Vesker og nett, bøttehatt og soltopp – frem med heklenåla i sommervarmen. Hekling er gøy, og det er kun fantasien som setter grenser for hva du kan lage. Vi gir deg tips til ditt neste prosjekt!

I sommervarmen kan det fort bli varmt å strikke tykke gensere. Hva med å ta frem heklenålen i stedet? Enten du skal hekle til deg selv, eller noen du er glad i, har vi prosjektene som gjør det ekstra gøy med håndarbeid.

Heklede sommervesker

Buttercup bag kan du hekle i to forskjellige størrelser. Mandarin Petit er et mykt og delikat bomullsgarn som er velegnet til baby, barn og voksne. Garnet passer utmerket til interiørprodukter som håndkle, kluter og grytekluter. Buttercup bag blir fort en favoritt til sommerens utflukter. Ønsker du en størrelse som rommer alt du trenger på stranden bør du gå for den største størrelsen, Buttercup beachbag.

Bøttehatt for store og små

Litt skygge fra sommersolen trenger vi alle. Hva med å hekle en bøttehatt? Til barn har vi heklepakken Saras Bøttehatt, som kan strikkes i fire størrelser fra 9 måneder og opp til 12 år. Hvorfor ikke hekle matchende bøttehatt til liten og stor?

Tykk Line-garn fra Sandnes Garn

Blandingen i dette garnet gjør at du får en slitesterk kvalitet som likevel ser ut som lin. Plaggene blir lettere og spenstigere enn bomull og mykere enn lin.

Line er ett garn som også egner seg svært godt sammen med andre garn. Enten det er en ren bomulls tråd om du ønsker litt tyngde, eller sammen med en tynn mohair, dersom du ønsker ett lettere plagg med litt fluff.

Inneholder: 53 % bomull, 33 % viscose og 14 % lin.

Relaterte Innlegg