Tilbehør

Strikkevesker til alle strikkeglade

strikkevesker

Strikkevesker er et must-have for ordens skyld. Ryddig strikketøy er glade strikkere og glade strikkere er effektive strikkere. Vi har strikkevesker og annen oppbevaring for alt av strikkeutstyr. 

Den perfekte veska for ivrige strikkere!

Når man pakker ned strikketøyet i veska så er det så lett å få det med seg når man er på farten. På den måten kan man sikre seg at hvert ledige øyeblikk kan benyttes til å strikke.

Velg en farge som gjør deg glad og som inspirer deg, og et motiv eller med en tekst som får deg til å smile litt ekstra i hverdagen.

Strikkevesker i cordfløyel

Vi har mange farger og ulike teksurer. Farger og cordfløyel, en salig miks som fryder øyet og strikketøyet. Disse veskene finnes i bomullscanvas og cordfløyel.

Lekker cordfløyel strikkeveske i rosa eller rust. Rikelig med smårom til strikkepinner, saks, målebånd osv. Et stort rom som lukkes med tau for å beskytte garn og strikketøy fra å henge seg opp. God plass beregnet til å oppbevare mønster, passer opptil A4-format. En god lomme med glidelås på utsiden til mobil, lommebok, nettbrett e.l.

Strikkeetuier fra Strikkelykke

Strikkelykke strømpepinneetui er et praktisk og ryddig etui for oppbevaring av strømpepinner. Med solid bomullsfór med 12 lommer i størrelser fra 2-8,5 cm. Rulles sammen og lukkes  praktisk med en solid strikk rundt en knapp i kokos.

Strikkelykke pung er perfekt og koselig oppbevaring av småtteri som maskemarkører, målbånd etc.

Se vårt utvalg

Strikkevesker med tekst

Se vårt utvalg

Farger

Relaterte Innlegg