Jul, Strikkepakker, Strikking

Lag de koselige Fagstrikknissene til jul

Strikkepakkene fra Fagstrikk med snønisser, fjøsnisser og festnisser er populære, og det skjønner vi godt! Nå har vi fylt opp lageret med strikkepakker, dukkestativ og nissekropper. Vi har alt du trenger for å få de koselige nissene på plass til jul!

Nissene fra Fagstrikk heter Fjøsnissene, Snønissene og Festnissene. De består av familier med nissejente, nissegutt, nissekone og nissegubbe. Nå har vi butikken full av nissekropper som trenger gode, varme klær. Vil du strikke til dem?

Bli kjent med Fagstrikknissene

Fjøsnissene bor på låven og koser seg med juleverksted og lager gaver. Snønissene nyter den fantastiske vinteren, står på ski og elsker skog og mark. Festnissene er samlet rundt julebordet med julegrøten og gleder seg til å danse rundt juletreet.

Nå kan du invitere dem hjem til deg, strikke klær til dem og skape en riktig god julestemning hjemme!

Perfekt å strikke i adventstiden

Nissene fra Fagstrikk er et perfekt førjulsprosjekt, enten du vil strikke for å pynte opp i eget hjem, eller tenker å gi bort i gave. Fagstrikknissene er sjarmerende julepynt som varer lenge.

Har du ikke strikket noen av nissene tidligere, hva med å starte en hyggelig tradisjon og strikke en ny nisse hvert år?

Festnissefamilie

Familier, enkeltnisser eller bare kropp

Hos Ulla Garn & Broderi får du kjøpt strikkepakker for hele nissefamilier, enkeltnisser eller kun ferdige nissekropper. Vi har også tilbehør som stativ til nissene, tresko, kniv i malt keramikk, reinsdyr, kjelke, ski og grankvist for deg som vil lage en mer helhetlig dekorasjon.

Relaterte Innlegg