Siste nytt, Tilbehør

Nyheter fra Muud

Elona

Elona-vesken fra Muud er en flott løsning for de som ønsker å holde håndarbeidsutstyret sitt organisert og trygt. Den er laget av høykvalitets skinn som gir en luksuriøs følelse og holdbarhet. Vesken har en rekke lommer og rom, slik at du kan holde alt fra strikkepinner og nåler til sakser og målebånd på ett sted. Det gjør at du enkelt kan finne det du trenger når du trenger det.

Vesken er tilgjengelig i to standardfarger, sort og brun, som passer til enhver smak og stil. Den er en flott gaveidé til håndarbeidsentusiaster og de som setter pris på både stil og funksjonalitet.

Elona finner du her

Mountain

Muud sit Mountain etui er en stilren og praktisk oppbevaringsløsning som passer perfekt til å oppbevare strikkepinner, heklekroker og annet tilbehør. Etuiet er laget av mykt og holdbart materiale, som beskytter utstyret ditt mot støv og skader.

Enten du er en erfaren strikker eller nybegynner, vil dette etuiet holde pinnene ditt organisert og trygt på plass.

Mountain finner du her

Mountain XL finner du her

 

Upsala

Ønsker du derimot en smalere versjon en Mountain etuiene kan du sjekke ut disse to Upsala etuiene i stede:

Upsala finner du her

Upsala XL finner du her

Dina-vesken fra Muud er et unikt og stilig tilbehør som er perfekt for håndarbeidsentusiaster og kreative sjeler. Denne vesken er laget av høykvalitets skinn, noe som gir den en eksklusiv og slitesterk følelse. Vesken har en romslig hovedlomme med flere mindre lommer, slik at du kan holde alt fra strikkepinner og nåler til sakser og målebånd på ett sted.

I tillegg til å være funksjonell og praktisk, er denne vesken også et flott tillegg til ethvert antrekk. Vesken er også enkel å bære med seg på farten. Enten du skal på håndarbeidskurs eller til en venns hus for en strikkekveld, vil Dina-vesken holde alt utstyret ditt på ett trygt og organisert sted.

Dina finner du her

Dersom du er på jakt etter en litt annen type veske, kan du sjekke ut noen av våre andre nyheter!

Stavanger finner du her

Vega XL finner du her

Laura make-up bag finner du her

Laura mini tote finner du her

Laura weekend bag finner du her 

Både Dee og Duff fra Muud er to nyheter som er verdt å merke seg. Disse to produktene er bunner som kan settes inn i veskene dine for å skape en mer stabil og organisert base. Dee-bunnen har en rektangulær form og passer perfekt til større vesker, slik at de kan stå oppreist og holde formen.

Duff-bunnen har derimot en rund form og er mer fleksibel. Disse bunnen er designet for å holde vesken din organisert og beskytte tingene dine mot skader eller slitasje.

Dee finner du her

Dee XL finner du her

Duff finner du her

Duff XL finner du her

Relaterte Innlegg