Høytid

Puslerier i påsken

Påske betyr litt ekstra tid til kos for mange. Har du lyst til å ha noe å pusle med, så har vi mange gode tips til deg – enten du vil strikke, hekle, brodere eller prøve diamond painting. Vi har også funnet frem to fine gratis strikkeoppskrifter.

Påskestrikk

Påsken er en fargerik høytid som minner oss på at våren er i full anmarsj. Hva med å strikke noen søte, små påskeegg eller en liten harepose hvor du kan gjemme godsaker til store og små? Ulla har mange strikkepakker med påsketema, som høner og kyllinger, påsketøfler, påskekurv og mye mer.

Hekle søte eggvarmere

Eggvarmere hører påsken til. Hos Ulla kan du kjøpe pakke med garn og oppskrift til søte eggvarmerne heklet i Pandora. Pakken inneholder nok garn til 12 stk.

Gratis oppskrifter påskestrikk

Her kan du laste ned to gratis oppskrifter fra Sandnes Garn:

Påskeegg (Sisu eller Babyull Lanett)
Tova Marius-tøfler (Fritidsgarn)

Påskebroderier

Er du glad i å brodere? Hos Ulla finner du et godt utvalg broderiprosjekter– enten du har lyst til å lage en dekorativ løper, serviettringer, et koselig påskebilde til å henge på veggen eller morsomme flaskeforklær.

Diamond painting

Har du prøvd diamond painting? Det er så lett å få dilla på! Pakkene med diamond painting inneholder stoff med symboler på som viser hvilke perler som skal hvor. Stoffet kommer med lim på og du plasserer på én og én perle. Ulla har et stort utvalg av diamond painting – både for barn og voksne.