Broderier, Knyting

Knytebilder og knyteputer – Hjemmelaget interiør med det lille ekstra

Knyting er en fin teknikk som gir koselige og hjemmelagde, bilder, tepper eller puter. Teknikken passer alle aldre og gir et lunt, mykt og loddent resultat.

Knytetepper har blomstret opp igjen og vi har valgt ut noen motiver som vi håper du finner både morsomme og fine. Knyting er en superfin og kreativ aktivitet for både store og små.

Knytebilder og knyteputer

Knytebilder som finnes i vår webshop og butikk er fra leverandøren Vervaco.
Wolf Knytebilde kit passer på hytta, soverommet eller i stua. Motivet kan også fint brukes som teppe.
Knytekittet kommer i størrelse 40 x 53 cm og pakken inneholder alt du trenger for å lage motivet; påmalt stoff, knytenål og garn.

Wolf knytebilde kit fra Veraco
Wolf knytebilde kit fra Veraco

Fargerike og praktiske

Knytebilder til barnerom er også veldig populært og finnes i mange ulike motiver. Little rainbow cloud knytebilde kit og Hello Kitty sitting knytebilde kit til badet, barnerommet, dukkestua el.l. De kan brukes som tepper også. Knytekittene har ulike størrelser ettersom motviet.

Knytetepper er perfekt som matter i gang, på badet, barnerommet eller bilder på veggen! Litt ekstra glad blir man av Dansende monstre, eller hva? Denne teppematten har størrelse 70 x 46 cm.

Knyteputer med dyremotiver

Knyteputer med dyremotiver pynter alltid opp interiøret. Myke og dekorative puter til stuen hjemme eller på hytta. Len deg tilbake og kos deg med det neste håndarbeidet. Disse putene er også kjempefine gaver til alle anledninger.

Knytebilder og knyteputer med barnemotiver

Det er koselige å gi bort gaver og litt ekstra stas når man har laget den selv. Barn er også en utrolig takknemlig målgruppe å lage noe til, spesielt om det er noe som varer i mange år.

SLIK LAGER DU

Knytebilder

Knyting er en fin teknikk som gir koselige og hjemmelagde, bilder, tepper eller puter. Teknikken passer alle aldre og gir et lunt, mykt og loddent resultat.