Les historien

Kåring – Norges best garnbutikk

Familien har invitert sine lesere til å kåre Norges beste garnbutikk og Ulla Garn og Broderi er så heldig å være blant de siste 10 finalistene!

Det kom inn godt over 100 forslag til hvem som fortjener denne æren og oppmerksomheten, og redaksjonens jury har hatt en stri tørn med å avgjøre hvilke 10 som skal være med i finalerunden,  men nå skal leserne skal få kåre en vinner ved å gi sin stemme.

“Heldigvis er det fortsatt mange butikker som selger garn, og de byr også på mye mer. De selger alt vi trenger til strikking, gir råd og opplæring, deler sin kunnskap og kompetanse og arrangerer strikkekafeer og mye mer.”

Du kan også vinne!!

Hjelp oss ved å stemme oss frem for å vinne beste lokale garnbutikk, det beste er at du kan vinne også!!
Når kåringen er over trekkes fem vinnere av alle som har stemt. Disse vinnerne får hver sin garnpakke til den populære DNT-kofta, derfor må du også presisere om du ønsker dame eller herreutgaven samt hvilke størrelse du ønsker.


Fristen for å stemme er satt til 30. april, og vinneren blir offentliggjort i en senere utgave av Familien.

Slik stemmer du

Skriv en SMS som starter med kodeordet Garnbutikk og deretter nummer 3.

Du kan også legge til en C hvis du ønsker en dame utgave av (i mini Alpakka fra Sandnes Garn) elller H for herre utgave (I Peer Gynt garn fra Sandnes Garn) samt hvilken størrelse du vil strikke.

For eksempel slik:

Garnbutikk 3 HL
– dersom du ønsker en garnpakke til herre i størrelse Large

Meldingen sender du til 2205
( 1,- pr melding )